Talvi talttuu lämmöllä ja oikealla kosteustasolla

03.01.2016

 

Talvi talttuu lämmöllä ja oikealla kosteustasolla

Huoneilman kosteus on talvella lämmityksen takia alemmalla tasolla. Tämän voi huomata kuivasta ihosta, karheasta kurkusta ja epävireisistä soittimista. Huoneilman kosteuden tulisi olla vähintään 40-45%, kun se nykytavan mukaan rakennetuissa tiiviissä, koneellisella ilmanvaihdolla ja keskuslämmityksellä varustetuissa taloissa jää usein jopa huomattavasti tämän alapuolelle. Siksi on erittäin suositeltavaa hankkia laadukas ilmankostutin taklaamaan tämä ongelma. Ilmankostutinta voi käyttää myös ympäri vuoden, helpottamaan allergian oireita ja pitämään hengitysilman miellyttävänä. Voit mitata oman kotisi ilmankosteuden helposti Stadler Form Selina testivoittaja-kosteusmittarilla.

 

Stadler Form Oskar on tyylikäs ja äänetön ilmankostutin, joka toimii evaporaatioteknologialla.

Stadler Form Oskar

Stadler Form Fred on elegantti ja tehokas ilmankostutin, joka toimii kuumalla höyryllä.

Stadler Form Fred

Stadler Form Anton on kompakti ilmankostutin, joka toimii ultraääniteknologialla.

Stadler Form Anton

Stadler Form Robert on ilmapesuri, joka kosteuttaa ja puhdistaa ilmaa samanaikaisesti.

Stadler Form Robert

Lisätietoja koko Stadler Form ilmankostutinmallistosta

Stadler Form tuotteet saatavilla mm. seuraavilta jälleenmyyjiltä: Verkkokauppa.comStockmannHobby HallAnttilaNetrauta

 

Oikea lämmitin kuhunkin tarpeeseen

Stadler Form Anna on tyylikäs ja turvallinen käyttää. Se on varustettu modernilla keraamisella
PTC-lämmityselementillä. Anna lämmittää huomiota herättämättä ja hiljaa. Siinä on kaksi tehoa ja se on turvallinen ylikuumenemissuojan ja PTC-elementin ansiosta. Anna myös sammuu automaattisesti jos se pääsee kaatumaan. Annalla on pikkusisko Anna Little.

Stadler Form Anna

 

Dyson AM09 on talvella tehokas lämmitin ja kesällä tehokas tuuletin. Se on siis käyttökelpoinen ympäri vuoden. Sen Air Multiplier™ teknologia tuottaa tasaisen ja tehokkaan ilmavirran. AM09 on edeltäjäänsä verrattuna hiljaisempi ja tehokkaampi malli. Uutena ominaisuutena siitä löytyy Jet Focus toiminto, joka mahdollistaa ilmavirran (kuuman tai kylmän) kohdistamisen yhteen paikkaan (henkilökohtainen tila) tai laajemmalle (koko huoneen tila).

Dyson AM09